CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Daisypath Wedding tickers

Friday, June 10, 2011

last night..

urm..

last night i cant sleep. every few hours, i wake up and it was 2 am. then, 3.30 am. then, 5.00 am. sigh. finally, when it was 5.50 am i wake up, wash my laundry and take shower..

am i nervous? at the moment i type the intro, i feel ok. but then when i ask myself, yesss.. i am nervous! huhu.. fine, dont ask me that sort of question again..

girls..

i am apologized cause i am not reply any comments yet, didnt update the exchange links yet, in fact never great my new followers yet. again, i am sorry. fyi, this is my 1st week in new place. the broadband line is bad. sigh.

i wish to update more about current progress so far and several things that i've changed. yesss.. i did it. here and there changes and everything is not going according to the existing plan.

mind you, i did prepare myself physically and mentally on this matter, so i just open my heart and let it be. dont panic, dont stress.. life must go on and enjoy the pre engagement to the max! hihi..

yours truly,

5 comments:

Hidayati Farhan said...

auwww, esok kan nak tunang. hehehe, enjoy the moment syira :)

aNis LeMoN aBu said...

haha. teringat plk masa i nak bertunang dulu.

syira, nervous is normal. yang penting, esok, u bangun, mandi dulu. pastu buat la apa2 yang patut. lagi sejam/sejam stgh rombongan nak sampai, u mandi lagi sekali bagi segar.

pastu tadah muka utk make up, pakai baju cantik u tu, n tunggu je dlm blk, bila da abes bincang, dorang panggil keluar, u duk la kat pelamin mini indah u.

*klu family dia lambat sket, u jgn risau. u buat cool je. ok~

bila fmil datang nak sarung cincin, u tadah tgn, salam tangan fmil, cium pipi dia. pastu baru salam makcik2 dia yang lain.

lepas tu, blh la bergambar/melayan tetamu2 yang datang, tanya kaba ke.. tup2 dah abes dah majlis tu.
...............................

eh, jap. ni apa yang i buat aritu. suka2 je nak share dgn u ;) terpulang pada u cane nak buat nanti, ok ;)

Congrats!!!

~ mizzAmy ~ said...

nervous itu adalah normal lah dear. apa-apa pun, all the best and good luck dear on ur prep. ;)

farahfatihah said...

good luck!!!!!! =)

didi said...

Cik pinkkkk!gud luckkk!wahhh beshnyaaaa.cant wait to see u. plis upload byk2