CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Daisypath Wedding tickers

Thursday, February 17, 2011

how to contact Hatta Dolmat

disclaimer: this entry is copy paste from redmummy.com thnxbye

Salam kak red, hatta dolmat ni,

kak saya nak minta tolong kak red sikit.. Saya telah di hacked! Email saya di hacked, blog saya dah didelete, kedua2 akaun facebook, dan page h.d by hatta dolmat dah di delete.

Saya risau customer saya tak dapat cari saya lepas ni, sbb saya memang slalu bhubung melalai fb blog secara dekat.

Boleh tak kak red buat kan sikit story yang hatta dah buat email baru : hattadolmat.hdc@gmail.com, fb baru hatta: muhammad hatta bin dolmat, dan twitter hatta: hattadolmatHDC, harap sgt kak red dpt tolong.. Hatta risau gile. Lama hatta usahakan semuanya…uwaaaa!

p/s: spread the news k.

yours truly,

5 comments:

Syima Syaz said...

lor... ciannya dia..sapa lag yang pedajal dia camtu sekali....hmm...

~ NANA ~ said...

ish sape la yg khianat kat dia tu

Rilla said...

Oh no...patutla dah 2 hari Rilla try bukak blog dia tak dapat

Ainee Cumi said...

serius? Eeee siapa yang hack tu? Ok dah add kat FB baru dia

anaztasias nora aira said...

mak aih kesianyaaa dia